info@mittadalensfjallgard.se | 0705-562639 (0703-511696)

Prislista och villkor


Här redovisar vi alla våra priser, rabatter och bokningsvillkor för boende hos oss på Mittådalens fjällgård. I varje hyra ingår kudde och täcke till varje bädd.
För fullständiga villkor eller specialbokning för en större grupp ber vi dig att kontakta oss.

Priser per dygn (högsäsong):

Högsäsong: 8e Februari – 1a Maj, 3e Juni – 1a Oktober, 28e November – 9e Januari
1 person: 450:-
2 personer: 700:-
3 – 4 personer: 900:-
5 – 6 personer: 1100:-

Djur

Hundar är välkomna att bo hos oss på Mittådalens fjällgård. Dock måste hunden/hundarna vara på rummet under vistelsen hos oss. Tillägg för hund om 100:- per individ och vistelse tillkommer. .

Lågsäsong

Under lågsäsong medges rabatt om 10% på ordinarie pris.

Bokning

I samband med att bokningsformuläret fylls i på hemsidan avser detta en verklig bokning vilket innebär att dessa villkor är bindande direkt oavsett om du som kontaktperson har mottagit en bekräftelse eller inte. Önskar du avboka gäller de regler som är angivna i dessa villkor. Har du istället funderingar eller frågor huruvida rum finns tillgängliga ett visst datum ber vi dig att kontakta oss via formuläret på sidan ”Kontakta oss”.

Avbokning

För avbokning mindre än en vecka före planerad ankomst debiteras 60% av priset för bokad vistelse.

Bokning av hela fjällgården

För bokning av hela fjällgården då en större grupp behöver ett bekvämt boende lämnas särskild offert. Att hyra hela fjällgården är fördelaktigt i samband med konferenser och sammankomster för föreningar och företag. Kontakta oss idag för att begära en kostnadsfri offert.

Kontaktperson

Den som i bokningen anges som kontaktperson är ensamt och personligt ansvarig för bokningen och att dessa villkor fullföljs. I samband med att bokningen bekräftas ingår kontaktpersonen ett avtal med Mittådalens fjällgård och är därmed fullt ansvarig för bokningen och informationen som har angetts.