info@mittadalensfjallgard.se | 0705-562639 (0703-511696)

Om Mittådalens Fjällgård


Mittådalens fjällgård erbjuder dig en möjlighet till bekvämlighet kombinerat med nöjen och intressen som det vackra fjällandskapet inbjuder till.
Hos oss reder du dig själv i vårt stora kök och äter din middag till fantastisk utsikt. Äter du en tidig frukost kan du göra det till en underbar soluppgång vilket skapar minnesvärda upplevelser från morgon till kväll.
 
I vårt vandrarhem finns 22 bäddar där du kan välja mellan två- eller fyrbäddsrum. De flesta rum har våningsäng. Det finns rum på två våningsplan och dusch i korridoren. Totalt är det fem duschar och sex toaletter. Bastuavdelning i undervåningen med två duschar och relaxavdelning. Två TV-sällskapsrum. Det är självhushåll och det finns ett stort kök, skafferi och ett antal kylskåp. Två stora spisar samt stekbord och en diskmaskin för storhushåll. Torkrum finns.

Vid förfrågan går det att få hel- eller halvpension.

fiske-1

rum-1

Våra rum


Våra rum erbjuder bekvämligheter och önskad storlek med upp till 4 bäddar per rum.
 

Läs mer om våra rum

skid-2

Skidåkning


Du har närmaste skidanläggning bara 5km ifrån Fjällgården. På Kappruet kan du åka utför- eller längdskidor helt på dina villkor.
 

Läs mer om upplevelserna

BOKA BOENDE

hus-1

Priser


Hos oss bor du för så lite som 350:- / natt om du reser ensam. Är ni ett sällskap blir det lite billigare beroende på hur många ni är.
 

Läs mer om våra priser

skoter

Skoterleder


Utanför husknuten har du anslutning till närmsta skoterleden och om du äger/hyr en skoter kan du uppleva Härjedalens fjäll på ett alldeles unikt sätt.
 

Läs mer om upplevelserna