info@mittadalensfjallgard.se | 0705-562639 (0703-511696)

Våra rum


Våra rum är både rymliga och utrustade med sköna och bekväma sängar. Vi erbjuder upp till 22 bäddar som är fördelade på både dubbel- och flerbäddsrum. I flertalet av våra rum har du handfat för enklare behov och våra fullt utrustade badrum är alltid i nära angränsning till våra rum. Täcken och kuddar ingår givetvis när du bokar boende hos oss.
 

Hos oss på Mittådalens fjällgård sover du bekvämt i våra  sängar

Flerbäddsrum


Till skillnad från många andra vandrarhem har vi valt att erbjuda extra sköna sängar. Det innebär att du sover gott på resårmadrasser vilket är behövligt efter en heldag i fjällen. Att vakna upp utvilad gör dig redo för nya utmaningar.
 
Som flest sover ni 4 personer i samma rum och ni har alltid tillgång till handfat och spegel på rummet. Mycket förvaringsutrymmen möjliggör att ni får plats med all er packning och ni behöver inte bekymra er för att er packning inte skulle få plats. Ett bord och en skön stol gör att ni kan utföra planerings- eller arbetssysslor på rummet.

många möjligheter till avslappning på Mittådalens fjällgård

Våra allrum


Vi vill att ni ska ha det skönt under er vistelse i Funäsdalen och Mittådalen. Därför erbjuder vi dig många möjligheter till avslappning. Något som många av våra gäster uppskattar är alla våra öppna ytor som inbjuder till samkväm och gemenskap. Vi har flera sköna soffgrupper och fåtöljer på alla våra våningar där ni kan samtala, spela eller bara slappna av för en stund.

Självklart har vi en Gillestuga här på Mittådalens fjällgård

Gillestuga


Vi tycker att en riktigt fjällgård alltid ska erbjuda en gillestuga. Ett ställe där man kan vara sig själv för en stund, komma ifrån och bara känna lugnet som infinner sig efter en heldag i fjällen. Därför har vi en gillestuga hos oss på fjällgården. Den är utrustad med TV, en skön soffa som du kan vila i, böcker och belysning som är väl lämpad för ändamålet: Rekreation.